Huurwoningen in de Verenigde Staten

Samen investeren: verhuurde woningen in Detroit. 

[vcex_button url=”https://matchingcapital.com/brochure/” title=”Visit Site” style=”flat” align=”centre” color=”blue” size=”big” target=”self” rel=”none”]Ik ontvang graag de brochure[/vcex_button]

[vcex_button url=”https://matchingcapital.com/product/detroit/” title=”Visit Site” style=”flat” align=”centre” color=”blue” size=”big” target=”self” rel=”none”]Deelnemen (vul bedrag in en klik INVESTEREN)[/vcex_button]


———————————————————-

Vanwege succes voortgezet: Verhuurde woningen in de Verenigde Staten (fase 4).
In het najaar van 2018 zijn we gestart met het aanbieden van de mogelijkheid om samen te investeren met/in Pro Gain BV, middels een lening met een vaste rente. In eerste instantie met een doelbedrag van € 75.000. Hiervan zijn woningen aangekocht, die worden verhuurd.
De 2e en 3e fase zijn eveneens vol ingetekend. Nu (maart 2019) bieden we weer de mogelijkheid om weer deel te nemen. Het doelbedrag is € 180.000 (om voor € 200.000 woningen te kopen met eigen inbreng van Pro Gain BV van € 20.000).
Lees hieronder verder.
———————————————————-

 

Onder begeleiding en met advies van een succesvol investeerder met 20+ jaar track record, worden zorgvuldig geselecteerde woningen aangekocht, door het Nederlandse Pro Gain BV met eigen geld (eigen vermogen 10%) en funding via Matching Capital (90%).

Het betref nette middle class woningen in Detroit de Verenigde Staten, gericht op (directe) verhuur. Betaalbare woningen in Detroit, in het middensegment (nette buurten en straten). Het hoge segment (laag rendement) en het lage segment (hoog rendement maar ook hoger risico) wordt vermeden. Dankzij de lokale contacten worden de juiste locaties geselecteerd. De woningen zijn in trek bij huurders.

  

Waarom daar ?
De lokale economie van Detroit heeft het na sluiting van (auto)fabrieken moeilijk gehad, en zit nu weer in de lift. De huizenprijzen zijn nog steeds laag, zeker in vergelijking met wat we gewend zijn in Nederland.

De huurmarkt in dit segment is goed. Er staan er nieuwe huurders klaar als een huurder vertrekt.
De lokale beheerder selecteert de beste huurders, die een goede baan hebben.

Betaalbare huisvesting in steden in Amerika is gewild en zal dit naar verwachting ook blijven.
Door de connecties in en ervaring met de lokale markt, worden waardevaste woningen aangekocht en is een gezond huurrendement mogelijk, van veelal ca. 11-12% per jaar. De 6% rente komt uit de huuropbrengst.

 

Veelgestelde Vragen  |  Brochure USA

 

Deelnemen

  • Rentevoet: 6% per jaar
  • Looptijd: 5 jaar met daarna een optie tot verlenging (12 maanden + 12 maanden)
  • Rentebetalingen: per kwartaal
  • Investeer mee vanaf € 10.000
  • Geen inschrijfkosten of bemiddelingsvergoeding (Pro Gain betaalt een vergoeding aan Matching Capital)
  • Matching Capital doneert 0,2% per jaar aan House of Animals
  • Wij nodigen grotere en kleinere investeerders uit om deel te nemen

Team

  • Ervaren Nederlandse vastgoedinvesteerder
  • Zeer ervaren team ter plekke
  • Professioneel vastgoedbeheer

Strategie

  • Eigen inbreng Pro Gain + financiering via Matching Capital
  • Onder toezicht AFM
  • In het (theoretische) geval dat Pro Gain rente/aflossing niet kan voldoen, gaan woning(en) naar Stichting Matching Capital Zekerheid. Deze worden verkocht of verhuurd om rente en aflossing alsnog te voldoen. 

 

[vcex_button url=”https://matchingcapital.com/product/detroit/” title=”Visit Site” style=”flat” align=”left” color=”blue” size=”big” target=”self” rel=”none”]Deelnemen (vul bedrag in en klik INVESTEREN)[/vcex_button]

 

 

WhatsApp WhatsApp met ons !