Risico’s en zekerheden

[vc_row css=”.vc_custom_1509454394631{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Aan iedere belegging/investering zijn risico’s verbonden.

Wij zoeken en selecteren projecten van bedrijven/ontwikkelaars met een goede reputatie en track record. U kiest zelf aan welk project u deelneemt, dus u weet waar uw geld zit. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de loop van het project. Ons doel is om een aantrekkelijk alternatief te bieden voor spaarders en beleggers, met een hogere vaste rente en zekerheden (eerste recht van hypotheek met (met de lening aangekochte) onroerend goed als onderpand).
De Stichting Zekerheden Matching Capital vestigt zekerheden, namens en in het belang van de deelnemende investeerders. Als de geldlener onverhoopt verzuimt om de contractueel afgesproken rente en/of aflossing tijdig te voldoen, treedt de Stichting Zekerheden op en kan het in het uiterste geval beslag leggen op het pand.
Een faillissement van Matching Capital raakt u niet: als wij failliet gaan, dan is uw lopende investering (geldlening) niet geraakt. Hoe kan dat? Klik hier! Daarnaast beschikt Matching Capital over een AFM-ontheffing voor bemiddeling in opvorderbare gelden.
Stand van zaken Matching Capital per 1 juli 2019:
  • Aantal “defaults” (rente en/of aflossing niet voldaan): 0
  • Aantal betalingsachterstanden: 0.
WhatsApp WhatsApp met ons !
%d bloggers liken dit: