Professionele investeerders

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Matching Capital bemiddelt bij (financiering van) vastgoedontwikkeling.

Samen met onze partners en ons netwerk van klanten, investeerders en andere marktpartijen hebben wij in de professionele markt de nodige transacties off-market tot stand gebracht. Dit houden we uiteraard netjes gescheiden van de via onze website aangeboden projecten.

Recent zijn wij actief betrokken bij (onder meer):
– Acquisitie van een kantoorpand en conversie naar appartementen (Utrecht).
– Verkoop van een winkelketen (diverse panden in Nederland).
– Particuliere gekwalificeerde investeerders participeren met ons in aankoop, renovatie en verkoop (huisvesting diverse locaties).

Particuliere beleggers en Peer-to-Peer-Financiering.

Matching Capital heeft goedkeuring van de AFM om te bemiddelen in opvorderbare gelden: het organiseren van een lening bij verschillende investeerders tegelijk. Deze onderneming die het geld heeft geleend betaalt de afgesproken rente en de aflossing hoofdsom terug, via de separate entiteit Stichting Derdengelden Matching Capital. Op deze website worden projecten gepresenteerd.

Particulier (onder toezicht) versus Professioneel

Wij maken onderscheid maken tussen particuliere beleggers/ investeerders (vanaf € 10.000 per project per persoon) en professionele investeerders (vanaf € 100.000 per project per persoon).

Het toezicht van de AFM op onze activiteit (bemiddeling in opvorderbare gelden) richt zich met name op de  algemene bescherming van particuliere belegger.

Via Matching Capital kan u als investeerder participeren middels een geldlening. Wij brengen na een positieve kredietbeoordeling een lening tot stand op grond van de door de onderneming (lener) ondertekende leningsovereenkomst. Alle investeerders ontvangen een vaste rente plus, indien mogelijk, een resultaatafhankelijke bonusrente.

Professionele investeerders (vanaf € 100.000) nemen eveneens deel via de (collectieve) geldlening, maar maatwerk is ook mogelijk: participeren als mede-investeerder met winstdeling, of indien passend desgewenst optreden als koper van het vastgoed. Neem contact op voor de voorwaarden.

Lead Investors

Wij werken graag met een Lead Investor per project.
Wat betekent dat ?
Een investeerder neemt een groter belang (vanaf een ton) in een project. Andere particuliere beleggers (ook wel retail-investors) doen mee voor € 10.000 per persoon. Voordeel voor de Lead Investor is hij/zij het risico’s niet geheel draagt en er is bewijs dat het project aantrekkelijk is voor de markt. Voordeel voor de particuliere (kleinere) beleggers is dat zij weten dat er een grotere investeerder instapt, een extra bewijs dat het een goede propositie betreft. De kleinere en grote investeerders kennen elkaar niet.
Matching Capital brengt ze niet met elkaar in contact (tenzij dat wederzijds op prijs gesteld wordt).

Studentenhuisvesting

Op eigen initiatief en in opdracht van anderen zijn wij op dit moment actief op zoek naar locaties voor het realiseren van (tijdelijke) huisvesting, met name studentenhuisvesting in diverse steden in Nederland (en internationaal).
Grond (waarop tijdelijke of permanente woonbestemming verkregen kan worden) en/of kantoorlocaties waar in potentie conversie naar wonen mogelijk is. Neem gerust contact op.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” wpex_bg_overlay=”dotted” css=”.vc_custom_1509471729735{padding-top: 100px !important;padding-bottom: 100px !important;background-image: url(https://matchingcapital.com/wp-content/uploads/2017/10/Nieuwsbrief-achtergrond.jpg?id=79) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” wpex_bg_overlay_color=”#0072bc” wpex_bg_overlay_opacity=”0.5″][vc_column typography_style=”white”][vc_column_text]Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze direct in je mailbox.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20″][vcex_newsletter_form fullwidth_mobile=”true” mailchimp_form_action=”https://matchingcapital.us16.list-manage.com/subscribe/post?u=53d8019a5db93018369e213af&id=60fd7b30d0″ placeholder_text=”Vul hier uw mailadres in” submit_text=”Nu inschrijven”][/vc_column][/vc_row]

WhatsApp WhatsApp met ons !
%d bloggers liken dit: