skip to Main Content

Over Matching Capital

Matching Capital brengt financieringen tot stand; Matching Capital is een “peer-to-peer”-platform welke investeerders bij elkaar brengt, die samen met elkaar investeren in een zorgvuldig geselecteerd en gescreend vastgoedproject.

Over ons

Douwe Westervaarder (directeur), oprichter en eigenaar van Matching Capital: “Gewone mensen” met een gewone portemonnee, zonder netwerk en financiële know-how, moeten ook toegang hebben tot grotere deals en projecten en hiermee aantrekkelijke rendementen realiseren. Net als professionele investeerders. Deze overtuiging maakt Douwe nu waar met Matching Capital. Iedereen krijgt de kans om al vanaf € 10.000 een (internationale) vastgoedinvesteerder te zijn, met een geldlening (met hypotheekrecht/garantie), vaste rente en een bonusrente bij goed resultaat.

Over ons

Taco Luiken (mede-directeur) was jarenlang directeur-partner van een groot advies- en accountantskantoor en is all-round adviseur voor ondernemers. Taco begeleidt onder meer bedrijfsovernames en is sparringpartner voor bedrijven en DGA’s. Zijn decennialange ervaring als accountant, ondernemer, leidinggevende, bestuurder en adviseur is van grote waarde voor Matching Capital.

Interview FD: Vastgoedfinanciering via Crowdfunding, een goed idee? (dec. 2018)

Matching Capital richt zich op vastgoedprojecten, maar is ook beschikbaar voor financiering door ons resp. door partners) van andere bedrijven.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe projecten?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang ze direct in je mailbox.

Back To Top