Over ons

Matching Capital brengt beleggers/investeerders bij elkaar om, via een paar muisklikken, samen te investeren in zorgvuldig geselecteerde vastgoedprojecten. Wij maken samen mooie projecten mogelijk, zoals huisvesting (verhuurde woningen), seniorenhuisvesting en projectontwikkeling. Met een aantrekkelijke vaste rente, zekerheid (eerste recht van hypotheek). De AFM houdt toezicht op onze activiteiten.

Douwe Westervaarder (directeur), oprichter van Matching Capital: 

“Gewone mensen” met een gewone portemonnee, zonder netwerk en financiële know-how, moeten ook toegang hebben tot grotere deals en projecten en hiermee aantrekkelijke rendementen realiseren. Net als professionele investeerders. 
Deze overtuiging maakt Douwe nu waar met Matching Capital. Iedereen krijgt de kans om al vanaf € 5.000 vastgoedinvesteerder te zijn, met zekerheden (eerste hypotheek) en een hoge vaste rente. Douwe is econoom en is coach geweest op gebied van business en vastgoed voor mensen uit 11 landen. Hij helpt graag mensen vooruit met oog voor kansen en mooie projecten. Douwe is zelf uiteraard ook actief vastgoedbelegger.

Taco Luiken (mede-directeur)

was jarenlang directeur-partner van een groot advies- en accountantskantoor en is all-round adviseur voor ondernemers. Taco begeleidt onder meer bedrijfsovernames en is sparringpartner voor bedrijven en DGA’s. Zijn decennialange ervaring als accountant, ondernemer, leidinggevende, bestuurder en adviseur is van grote waarde voor Matching Capital. Hij heeft een bepalende rol aan de voorkant, bij de beoordeling van aanvragen. Waar banken vaak nee zeggen, kunnen wij juist het verschil maken, dankzij zijn creativiteit en ervaring.

Matching Capital richt zich op vastgoedprojecten, maar is ook beschikbaar voor financiering van bedrijven (MKB). Financiering door ons en door samenwerking met private investeerders, een bank en andere financiers.
WhatsApp WhatsApp met ons !