Waarom reviews verzamelen ?

Onafhankelijke reacties van betalende klanten (onze investeerders). Die zeggen veel meer dan hetgeen wij over onszelf zeggen. Geïnteresseerden die overwegen om in een Matching Capital-project deel te nemen kunnen de reacties van bestaande investeerders lezen. Hopelijk geeft dat voldoende comfort en vertrouwen. Immers, het gaat om relatief veel geld (€ 5.000 of meer). Vertrouwen is alles. 

Waarom Trustpilot ?

Wij hebben voor Trustpilot gekozen omdat dit het grootste onafhankelijke platform is om reacties op te geven. Onafhankelijk betekent dat wij uw reactie niet kunnen aanpassen of verwijderen. Geverifieerde reviews, wil zeggen de reacties van klanten (die geld hebben overgemaakt). Dat betekent dat de “winkel” geen “nepreacties” kan toevoegen, want alleen betalende klanten geven een geverifieerde reactie

Uitnodiging

Na het doen van de betaling (uw investering middels het invullen van het formulier en betaling aan de Stichting Derdengelden Matching Capital) krijgt u een automatische uitnodiging. 

Zo ziet de uitnodiging per e-mail eruit (afbeelding rechts). U kan kiezen voor het aantal sterren, en dan een tekst schrijven. Dit kan 1) met voornaam en achternaam, 2) met alleen voornaam (of initialen) 3) anoniem. U hoeft dus niet met uw naam bekend te zijn, dat mag uiteraard wel.

Voorbeeld van een geverifieerde klantreactie

U ziet hier een voorbeeld van een klantreactie (review).
Trustpilot geeft duidelijk aan dat het een geverifieerde review betreft. Dus een reactie van een betalende klant. Een bezoekers van onze website (die nog niet deelneemt in een project) kan wel een reactie geven, maar dat is dan niet geverifieerd. Een geverifieerde review zegt dus meer dan een niet-geverifieerde review.