Ervaringen

Alleen echte ervaringen (letterlijke tekst) van onze klanten. Wij hebben toestemming om de ervaring te plaatsen, met vermelding van voornaam (anoniem) of volledige naam.

 

Roland

Ik zocht naar een betrouwbare manier om in crowdfunding te stappen. Investeren in vastgoed projecten via Matching Capital geeft dat vertrouwen en een stuk zekerheid.

John Nypels

Alles is duidelijk en ik krijg mijn rente altijd netjes op tijd. Uitstekend. Bij goede nieuwe projecten doe ik graag weer mee.

Corry

Dit is mijn eerste lening die nog loopt. Ieder kwartaal ontvang ik rente keurig op tijd. Corry

Ton

Ik ben tevreden als alles zo blijft.

Kris

Ik ben nog maar recent ingestapt, en kan dus nog niet alle aspecten van de dienstverlening beoordelen, maar tot hiertoe is het een zeer positieve ervaring.

Alberto

Ik zou Matching Capital ook willen aanbevelen bij familie, vrienden en relaties. Ik laat ze graag ook meeprofiteren van een hoge rente en zekerheden.

Gerrit

Mijn 1e email-contact met Matching Capital, Douwe Westervaarder, verliep vlot. Aanvullende vragen die er nog waren, zijn correct en op tijd beantwoordt. Enige reserve van mijn kant was er voorafgaande aan mijn investering wel. Ik had wel ervaring in fondsbeleggen, maar via crowdfundung was nieuw voor me. Als investeerder zoek je zekerheid met een goed rendement. Ik denk dat ik dit gevonden heb door te in vastgoed te investering via Matching Capital.

Harry

Klantgericht en toegankelijk, zowel telefonisch als via email. Komen afspraken na.

Arie

Tot nog toe een stipte rentebetaling evenals terugstorting van kapitaal bij afronding van het project. Als deze aanpak in stand blijft, voorspel ik een grootse toekomst voor Matching Capital.

Kristof Groenendijk

Ik investeerde in een project in Wales, vanwege het aantrekkelijke rendement. Van begin tot einde liep alles vlot. Ook de communicatie met Matching Capital ging soepel. Na dit project investeer ik zeker in andere projecten.

John de Bruin

Door een heel fijn en informatief eerste gesprek mat Douwe had ik gelijk een goed gevoel over Matching Capital. Ook dat Matching Capital onder toezicht staat van de AFM en de hypothecaire zekerheid geeft veel vertrouwen. Daarnaast is de rente natuurlijk aantrekkelijk. Matching Capital heeft er daarom een tevreden lange termijn investeerder bij.

Victor

Vanwege zekerheid van 1e hypotheekrecht en een hoge renten ingestapt, rente en aflossing wordt netjes op tijd betaald, zodra er zich weer een gelegenheid voordoet, doe ik weer mee, Victor uit Alkmaar.

Suzan

Nog maar net gestart, maar tot op heden positief.

Mark

Tot dusver zijn we heel tevreden over de geboden service. We hebben tot nu toe geen enkele klacht.​

Mark Versteeg

Peter

Ondanks de duidelijke web-site (inclusief vragenlijst) had ik een aantal aanvullende vragen. De vragen werden snel en naar volle tevredenheid beantwoord.

Robert

Altijd goed contact gehad met de organisatie en de persoon er achter (Douwe). Sympathieke man welke het een en ander altijd helder weet over te brengen en vragen altijd snel op weet te pakken. Uiteraard is eigen onderzoek altijd noodzakelijk maar ik vertrouw op de proposities en duidelijke tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!

Robert Jans

Matching Capital geeft vertrouwen en ik ken de heren die erachter zitten; Douwe Westervaarder kwam langs om kennis te maken. Rente is aantrekkelijk en de aangeboden projecten zijn goed beschreven. Looptijden zijn overzichtbaar, vooral wanneer je op wat hogere leeftijd bent zoals ik (bijna 74). Natuurlijk kun je heel wat meer rendement halen op de beurs bijvoorbeeld, maar het risico is een stuk hoger en je moet je huiswerk doen en alles opvolgen. Matching Capital doet dat werk voor je. Een aanrader.

WhatsApp WhatsApp met ons !